25 Oct 2020
The Station
Local Time
PalomaFm | HOME PAGE


Dit is de website van PalomaFm het webradiostation met 24 uur per dag 7 dagen per week de beste muziekmix van de hits van de 60's, 70's 80's 90's 00's 10's en de betere hits van dit moment. 

PalomaFm is voort gekomen van radio Paloma 100 Fm die in de jaren 80 uitzond vanuit Essen BelgiĆ«. In de jaren 90 werd door een aantal dj's van dit station een vergunning aangevraagd voor de lokale omroep van Standdaarbuiten en Noordhoek en dat ging van start in 1994 radio Paloma was terug tot aan de samenvoeging die door de gemeente werd opgedragen in 1997. De 3 lokale omroepen van de nieuwe gemeente Moerdijk: Standaarbuiten, Zevenbergen en Fijnaart moesten samen om tafel om tot 1 omroep te komen. Dit is toen niet eerlijk verlopen en radio paloma en de omroep van Zevenbergen zijn op slinkse manier buitenspel gezet. Reinier Witbols Feugen heeft toen een doorstart proberen te maken als commercieel radio station waar de naam werd aangepast naar Paloma Fm. Alles was geregeld en de vergunning van commissariaat van de media was binnen helaas was het verkrijgen van een FM frequentie  toen niet meer mogelijk.

FM was dus geen mogelijkheid meer en alles stond op een laag pitje tot 2007 toen PalomaFM via Internet als webradio van start ging in eerste instantie non-stop maar geleidijk kwamen er gepresenteerde programma's met oud medewerkers van radio Paloma Leon Melisse, Anton Nagtzaam, Reinier Witbols Feugen en Rene van Kalmthout maar ook nieuwe dj's voegde zich toe. Alles liep perfect met veel tevrede luisteraars tot 2011 toen per direct de stekker eruit getrokken moest worden door financiƫle problemen.

Maar 1 oktober 2019 is de stem van het internet weer terug om nu te blijven met de beste muziekmix voor jou. Met fijne non-stop muziek en in de loop van de tijd weer met gepresenteerde radioshows met bekende en nieuwe dj's.

top